måndag 19 augusti 2013

Hon blev av med sin MS och blev rullstolsfri tack vare juicefastan


Tracey’s Reboot Improved Her MS and Kept Her Out Of A Wheelchair


Dag 23 - 119,8 (ner 10,3 kg totalt)

Pröva det själv, det är helt fantastiskt!


För alla Er som är sugna på att juicefasta så kan jag verkligen rekommdendera det. Tar Ni Er igenom de första 3-5 dagarna så mår man mycket bättre. Och i det stadiet jag är nu så kan jag nog säga att jag aldrig mått bättre. Tänk LCHF-mående med dubbla Turboaggregat påkopplade. Jag vissste inte ens att min kropp hade resurser att må så här. Jag mådde väldigt bra under min långa LCHF period men det går faktiskt inte att jämföra med det jag gör nu. 

fredag 16 augusti 2013

Dag 21 - 120,8 (ner 9,3 kg totalt)

Allt bra med mig. Har klarat av 20 dagar nu och det känns riktigt bra. Nu har jag som mål att klara av 30 dagar,det är hälften av vad Joe Cross gjorde i sin film Fast, sick and nearly dead. Ett annat mål är att komma under 120. Det är stort för mig.

torsdag 15 augusti 2013

Dag 20 - 121 (ner 9,1 kg totalt)

När dagen är slut har jag fastat i 20 dagar!  ;) Ungefär 18 dagar längre än vad jag trodde att jag skulle klara av... Mår fantastiskt fortfarande. Jag kan verkligen rekommendera detta till alla att testa någon gång. En skithäftig upplevelse. Största problemen jag har är att stå emot frestelen att äta. Jag går och rycker i kylskåpet ibland för att se vad som finns därinne. Mer av en gammal vana antagligen. Om man bortser från att jag känner mig frestad ett par gånger per dag så är det hur enkelt som helst att göra detta. Bonusen är att man mår bättre än man någonsin gjort förut samt att min kropp troligen mår väldigt bra just nu då den får läka och bli hel från all den tid av misshandel som jag hållit på med genom åren.

Snart är jag under 120. Det är ett stort mål för mig. Annars är jag faktiskt lite besviken över att jag inte gått ner mer. Men det kommer antagligen, det är bara att hålla i och köra på.

onsdag 14 augusti 2013

Dag 19 - 121,3 (ner 8,8 kg totalt)

Allt bra med mig. Mår fantastiskt just nu. Bättre än på många år... ;)  Skall försöka göra ett längre inlägg imorgon.

måndag 12 augusti 2013

fredag 9 augusti 2013

Dag 14 - 122 (ner 8,1 kg totalt)

Har inte haft så mycket att rapportera dom senaste dagarna. Jag fortsätter min resa mot hälsa och mindre vikt. Just nu minus 8,1 kilo totalt.

Tyvärr har det varit lite jobbigt delvis. Inte så mycket hungerkänslor utan mer fyisiskt och framförallt mentalt. Svårt att sätta fingret på exakt vad det är mer än att det är jobbigt. Jag blir extremt rastlös och gånger då jag istället gått och ätit för att stilla min oro i kroppen så kan jag nu inte göra det och önskar mig bara bort från allting. Antagligen ligger mina problem med mat och att jag äter för mycket här. Intressant att studera sig själv på det sättet även om det inte är så roligt alla gånger...

Imorgon bitti har jag klarat av två veckor! Jag känner mig ganska stolt över det faktiskt...

 

tisdag 6 augusti 2013

Dag 11 - 123,2 (ner 6,9 kg totalt)

Inte mycket att tillägga idag. Mår ok och är glad att jag klarade 10 dagar. Ser fram emot 2 veckor nu.

måndag 5 augusti 2013

Dag 10 - 123,2 (ner 6,9 kg totalt)


Fortfarande inga direkta hungerskänslor men igår var en jobbig dag. Först fick jag nackspärr som jag inte haft på över 10 år. Det var lite jobbigt faktiskt, men det börjar gå över lite redan. Sedan fick jag en fruktansvärd ångestattack mixat med att jag mådde dåligti min kropp. Jag vet inte vad det var men jäkligt jobbigt var det. Jag försökte inbilla mig att det var någon sorts avgiftning både mentalt och fysiskt och att det behövde komma ut. Ett tag funderade jag på att lägga av och att jag inte ville mer av detta. Men efter att ha legat ner i en timme eller så så började det gå över och jag kunde koppla av lite mer. 

Idag känns allting bättre igen. Jag är inne på min 10:e dag idag och jag känner mig ganska duktig. Jag tycker det syns lite på min mage också även om det är långt kvar tills jag är nöjd. Sedan är min hud väldigt fräsch, den är slät som en babyhud nästan. Vet inte vad det är som hänt där men någonting där gillar vad jag gör just nu. 

söndag 4 augusti 2013

Feta bilder - 8 dagars juicefasta

Usch vilka hemska bilder men förhoppningsvis blir det lite roligare att lägga upp dom om några veckor...

---------------------------------------------------------------------------------

START 130,1 kilo
26 augusti-13

 

8 dagars juicefasta 123,8 kilo

 

Dag 9 - 123,8 (ner 6,3 kg totalt)

Vilken dag! Igår mådde jag fantastiskt. Bättre än på många år. Äntligen har jag nått till stadiet som jag hört så mycket om och där man mår väldigt bra. Hoppas nu det kan fortsätta så här ett tag till. Då lär jag kunna fasta länge till utan problem.

Igår gjorde jag en juice som jag tyckte mycket om. En enkel sådan men god. Först ett gäng morätter och sedan i med en citron. Jag skalade inte ens citronen utan i med skal och allt. Riktigt god blev den. Idag gjorde jag en Vattenmelonjuice till frukost. Det är verkligen gott och dessutom säsong nu på sommaren.

lördag 3 augusti 2013

Dag 8 - 124,5 (ner 5,6 kg totalt)

Jag klarade dag 7 också...  ;)

Igår kväll var det inte jobbigt alls och all oro och ångest som jag haft i min kropp dom tidigare kvällarna var som bortblåst. Istället börjar jag känna av den där känslan av att må bra istället, det som jag läst och hört så mycket om. Det är väl ketonerna som börjar att märkas av i min kropp. Underbar känsla och det mesta känns bra idag. Jag satsar på ytterliggare en dag med enbart juicefasta. Nu är nästa mål 10 dagar. 2.5 dagar kvar.

fredag 2 augusti 2013

Dag 7 - 124,5 (ner 5,6 kg totalt)

Ny dag och lite firande att jag klarade ännu en dag! ;) Har klarat 6 dagar nu och är inne på min 7:e. En hel vecka alltså. Det tycker jag faktiskt är ganska bra. Idag mår jag bra och undrar hur mycket nytta som detta gjort min kropp, att få läka så här med juicefasta. Säkert en hel del. Igår hade jag mindre oro i min kropp än tidigare vilket är ett fall framåt. Hungerskänslor har jag inga överhuvudtaget längre. Underligt hur kroppen fungerar. Att man har en mekanism inom sig utifall det inte skulle finnas mat omkring sig så försvinner hungerkänslorna helt. Och efter ett tag så mår man till och med bättre än innan tack vare en massa ketoner som rusar runt i kroppen. Synd bara att man inte kan mer om detta och att fler inte känner till fördelarna med att inte äta... Nu kanske inte jag är rätt person att diskutera detta som älskar mat.

torsdag 1 augusti 2013

Dag 6 - 125,1 (ner 5 kg totalt)

Jag passade på att fasta en dag till nu när jag ändå är igång. Jag mår ganska bra även om jag fortfarande väntar på att må sådär jättebra som många som fastat länge säger att man mår. Dagarna har gått bra utan några större problem men däremot kvällarna har varit jobbiga. Igår var den värsta hittils. Min kropp blir väldigt orolig och stressad och jag har väldigt svårt att koppla av. Jag lyckades till slut somna trots detta och vaknade utvilad och mår för närvarande bra.

Jag siktar nu på 10 dagars juicefasta. 4,5 dagar kvar...